Хасково

Стефка Янорова със силикон в „Безумна нощ“

ТеатърОгромна афроамериканка е охрана в лондонския хотел „Уестминстър“. Никой от зрителите не може да разпознае  в нея изящната актриса Стефка Янорова, която играе освен с гигантски размер дрехи и със силиконова черна маска, анонсират от хасковския театър „Иван Димов“.

Комедията е „Безумна нощ“ по текст на Рей Куни и постановка на Валентин Танев, чиято премиера бе в Хасково на 27 май.

ТеатърПочитателите на Стефка Янорова няма да се разочароват, защото тя играе още една роля в спектакъла, на красивата и интелигентна Памела. Партнират й Мариус Донкин, Валентин Танев, Кирил Кавадарков, Анна Симова, Иванка Шекерова и Явор Костов. Последното представление на „Безумна нощ“ за този сезон ще бъде на 12 юни, четвъртък, от 19 часа.

Стефка Янорова е в трупата на Театър „Българска армия“ от 2009 година. През този сезон играе главната роля в спектакъла на Оскар Уайлд „Колко е важно да бъдеш сериозен“, Долорес в „Йерма“ по Ф. Г. Лорка, „Да разлаем кучетата“ от Емил Атанасов, „Декамерон“ по Бокачо, „Бандитска опера“ по Джон Гей, „Ножица-трепач“, „Железният светилник“, „Както ви харесва“…

Последните й роли в киното са на фризьорката в сериала „Стъклен дом“ и на учителката в „Революция Z“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ПиПИ
ПиПИ
05.06.2014 19:17 19:17

Що „афроамериканка“? Напишете си „НЕГЪРКА“, тъ да не С.А.Щ. че ви е страх от съд?

Back to top button