Регион

7 градини с двудневен футболен турнир в „Младост“

ТурнирЗа четвърта поредна година се проведе детски футболен турнир, организиран от община Димитровград и ФК „Бригада“.

В продължение на 2 дни малките футболни надежди от 7 детски градини показаха наученото през годината от треньорите Деян Димов и Живко Митев в зала „Младост“. В турнира се включиха деца от: „Приказка“, „Пролет“, „Слънце“, „Райна Княгиня“, „Роза“, „Звънче“ и „Радост“.

Купата за първо място при 7-годишните отиде при отбора на „Слънце“, а при 6-годишните първи са „Роза“. На второ място при големите се класираха от „Приказка“, а трети – „Роза“. Сребърните медали при малките е за „Слънце“, а трети са „Райна Княгиня“.

Голмайстор при 7-годишните е Даниел Петров от „Приказка“, а при по-малките – Пламен Пенев от „Звънче“. За най-добри вратари бяха отличени: Даниел Момчилов от „Слънце“ и Алекс Димитров от „Радост“. Най-полезни състезатели станаха Радослав Николов от „Слънце“ и Иван Кадифейкин от „Роза“.

Купите и медалите малките състезатели получиха от кмета Иво Димов и ветеранът Динко Господинов.

Турнир   Турнир
 Турнир  Турнир

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button