Хасково

340 млади семейства в Хасковско с облекчения от НАП

Илюстрация340 семейства от Хасково и областта се възползваха тази година от данъчното облекчение за млади семейства заради теглен ипотечен кредит. Това показва анализът на обработените към днешна дата годишни данъчни декларации в тукашния офис на приходната агенция.

На 279 фамилии НАП вече е възстановила надвнесените суми.

До сега Агенцията е възстановила над 400 000 лв. надвнесени данъци на жители от областта с право на различни данъчни облекчения – ипотечни кредити при млади семейства, сключени застраховки „Живот“, удостоверения от ТЕЛК и други.

22 000 са подадените тази година декларации за облагане доходите на физически лица. 15 на сто от тях са изпратени в НАП онлайн, подписани с електронен подпис. По интернет са подадени и декларациите на най-заможните хасковлии.

Припомням, че по данни от тазгодишната данъчна кампания за доходи, получени през миналата година, Хасковска област има двама представители сред милионерите в страната. Профилът на най-богатия хасковлия за предходната 2013 година сочи, че той е на възраст малко над 30 години и е зает в частния сектор в сферата на консултантската дейност и услугите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button