Хасково

11-класници от 2 гимназии на дело в административния съд

Съд11-класници от ФСГ „Атанас Буров“ и ПГТ „Александър Паскалев“ се запознаха днес със структурата и работата на Хасковския административен съд.

СъдИнициативата е за Деня на отворените врати, която се организира за втора поредна година. Гимназистите първо изслушаха презентация за съда след което присъстваха на едно от насрочените за днес дела. В него чужденец, подал молба за закрила пред Държавната агенция за бежанците при Министерски съвет е получил отказ за предоставянето на бежански или хуманитарен статут и сега оспорваше.

Денят на отворените врати продължи със запознаване на посетителите с местоположението на служебните помещения на съда и изпълняваните от работещите в тях съдии и съдебни служители функции. Бяха разгледани регистратурата, деловодствата, съдебните зали, кабинетите на съдии и съдебни служители, както и информационния център.

Събитието приключи със среща с председателя на съда Теодора Точкова.

 Съд  Съд
 Съд  Съд
 Съд  Съд

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
5555
5555
06.06.2014 15:39 15:39

Стига сте ни натрапвали тази Теодора Точкова. Отвратителна лелка

оик
оик
06.06.2014 20:17 20:17

Тази дебелата Антония какво разбира от право- пълен некадърник

..
..
06.06.2014 21:35 21:35

към “ леле мaле“ със сигурност рaзбирa много повече от теб от прaвото,некъдърникa в случaя си ти! Хорскaтa зaвист и простотия крaй нямa!

Back to top button