Хасково

Центърът без вода до 23 часа, утре може и без режим

ВиКАбонатите в хасковския център ще са без вода до 22 – 23 часа тази вечер, съобщи за Haskovo.info Атанас Димов от ВиК.

Засегнатите райони обхващат ул. „Житница“, бул. „Освобождение“, карето между бул. „Съединение“, бул. „Стефан Стамболов“, бул. „България“, участъците между ул. „Родопи“, ул. „Христо Ботев“, ул. „Добруджа“ и прилежащите пресечки. Димов обясни, че някои там все още имат вода, защото съществували аварийни връзки, през които тя прескачала.

Идеята е водоподаването по магистралния водопровод, минаващ през центъра, да бъде спряно, тръбите да бъдат сухи за да се извършат нужните заварки. Ако всичко е нормално водата ще бъде пусната към 22 – 23 часа. При положение, че няма течове утре, 7 юни, няма да се стига до ново спиране на водата.

Haskovo.info припомня, че сега се извършва превлкючване на новоизграждащ се магистрален водопровод в центъра.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
водоупотребяващ
водоупотребяващ
06.06.2014 16:30 16:30

АЛОООО…..ЕНЕРГОТО ЛИ Е……..НЕ…..ВиК-то……И НА ВАС ДА ВИ Е.А МАЙКАТА……..

гергана
гергана
06.06.2014 22:38 22:38

беше хубаво малко преди това да знаем….

Гражданин
Гражданин
07.06.2014 8:43 8:43

Много е трудно без вода. С нетърпение очакваме този ремонт да приключи. Вече е 7-ми Юни и вече от около 24 часа водата не е налична. Може ли да опресните статуса? Кога да очакваме край на тази водна криза?

Back to top button