Хасково

9-годишната Гергана с „Мома англичанка“ на „С песните на Ари“

Фестивал9-годишната ученичка в хасковското ОУ „Иван Рилски“ Гергана Вълкова е най-малката участничка в Националния конкурс-фестивал на старата градска песен и шлагер „С песните на Ари“, посветен на Аспарух Лешников.

Момичето е от групата за стари градски песни от кв. „Орфей“ и се представи с песента „Мома англичанка“. На сцената се качи и майка й Мариета Иванова.

Фестивалът бе открит от секретаря на община Хасково Атанас Димитров. Първи на сцената пък се представиха дамите от вокална група „Здравец“ при Съюза на диабетоболните в Хасково.

Както Haskovo.info писа 14 групи, 21 индивидуални изпълнители, 4 дуета и два квартета от страната са заявили участие на фестивала. Наградният фонд, осигурен от общината е 1500 лв., а концертите продължават и утре, 8 юни, от 10 часа. Награждаването пък ще е след 17 часа.

 Фестивал  Фестивал
 Фестивал  Фестивал
 Фестивал  Фестивал
 Фестивал  Фестивал

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button