Хасково

Тръгна лятна занималня в „Кирил и Методий“

ЗанималняЛятна занималня за бъдещи първокласници и ученици от начален етап започна от днес в хасковското ОУ „Св. св. Кирил и Методий“, съобщават от школото.

Лятната занималня помага на бъдещите първокласници за по-успешно и спокойно адаптиране към училищната среда и към  училището като институция. Децата преодоляват по-леко училищния стрес, съпровождащ промените при постъпване на училище. Занималнята е полезна и за децата от начален училищен етап, защото им предоставя интересни и полезни занимания през лятото.

Лятна занималня „Заедно през лятото“ е безплатна и функционира през месеците юни и  юли. Заниманията се водят в 2 групи – предучилищен и начален етап, по атрактивен и забавен начин – с приказки, музика, изкуства, занимателни игри.

Заниманията се провеждат в училището, всеки ден от 9 до 12 ч.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
09.06.2014 22:22 22:22

Има училища, в които започна от 2 юни. Безплатна и целодневна е. Стига сте правили целенасочена реклама на едно училище!

Гост
Гост
10.06.2014 10:09 10:09

Защо да е реклама, това е информация. Посочените училища с безплатната целодневна занималня нека също информират. Най-вероятно са в други квартали на Хасково- още по-добре, така повече деца ще имат възможност да ползват занималня през лятото. В „Кирил и Методий“ летните занимални стават традиция. От училището не казват, че са единствени, а че започват лятната занималня за 2014. Толкова.

Back to top button