Хасково

Магда Сталева с живопис и „Тадж Махал“ за годишната изложба на „Колорит“

Изложба„Капан за сънища“ се казва годишната изложба на талантливите художници от школа „Колорит“ при хасковското читалище „Заря“.

Експозицията е подредена във фоайето на читалището, а водещ автор е 17-годишната Магда Сталева, която се представя с живопис, рисувана керамика и дърво, както и красив макет на Тадж Махал.

Магда сподели за Haskovo.info, че е изработвала макета в продължение на близо 4 месеца. Произведението вече е откупено. Вдъхновение за картините си пък, 10-класничката в ПМГ „Боян Петканчин“, черпи от сънищата.

Ръководителят на „Колорит“ Веселина Делчева съобщи, че новото в тази изложба е пластичната живопис и декупажа. Сред художничките са Елис Мюмюн, която се представя с графика, акварел и декупаж и Мария Тенева – графика.

Официалното откриване на „Капан за сънища“ е тази вечер от 18 часа. Изложбата ще остане във фоайето на „Заря“ до 13 юни.

 Изложба Изложба 
 Изложба  Изложба
 Изложба  Изложба

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button