Хасково

Наско Сираков: 99% „Хасково“ ще вземе лиценз

СрещаЧленът на Изпълкома на БФС легендата на „Левски“ Наско Сираков заяви, че футболният „Хасково 2009“ 99% ще получи лиценз за участие в „А“ група.

Сираков бе в Хасково за да представи книгата „Наско Сираков – Единакът“ с автор Павел Колев. В нея над 80 човека разказват спомени за легендата и по думите на Сираков разкриват много истини и изясняват факти, които били изопачавани в последните 30 г.

Колев призна, че Сираков е избрал да започне представянето на книгата из страната от Хасково, защото от тук е тръгнала неговата футболна кариера, а той все още е голмайстор за „Хасково“ в „А“ група със своите 8 гола през сезон 1981-1982 г.

Кметът Георги Иванов за пореден път изрази оптимизъм за получаването на лиценза. Той заяви, че се надява на помощта на бившите играчи на „Хасково“. Градоначалникът подари на Наско Сираков плакет на Света Богородица и бутилка вино.

Сираков обеща, че ще дойде да гледа на живо поне един мач на „Хасково“ в „А“ група. Иванов пък си пожела това да стане при победа над „Левски“, на което Сираков отговори, че сега не е голямо геройство „сините“ да бъдат победени.

На срещата бе и Станимир Стоилов, а в края й Сираков раздаде автографи на почитателите си.

Среща   Среща
 Среща  Среща
 Среща  Среща

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
mnogo fenove na haskovo!!!!!!!
mnogo fenove na haskovo!!!!!!!
27.06.2014 16:23 16:23

neshto ,koeto se znaeshe i predi sirakov da go kage?!!!!!haskovo,napred v a-grupata!!!!!samo haskovooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back to top button