Хасково

Окончателно осъдиха хасковската тото врачка на година и половина условно

Съд

Признатата за виновна Роза Харизанова (вдясно)

Хасковският окръжен съд потвърди присъдата от година и 6 месеца условно, наложена на 18 февруари 2014-а от Районния съд на 43-годишната Роза Харизанова. Хасковлийката ще трябва да заплати и 21 998 лв.

Харизанова е призната за виновна, че е заблудила други две хасковлийки, че може да разваля магии с цел материална облага. Това е станало в периода между април и ноември 2010 г.

Измамените от врачката хасковлийки са Атанаска Ангелова и Галя Димитрова. На първата Роза й давала числа от тото срещу което получавала пари. В един от случаите жертвата ударила 4-ка от тотализатора. За здраве и късмет в семейството пък Харизанова раздавала молитви, срещу което също получавала суми и бижута.

Потърпевшата Ангелова до толкова била затънала в измамата, че взимала пари на заем от комшии и приятели, които давала на тото врачката. За да погаси борчовете нейният съпруг изтеглил и банков кредит от 10 000 лв.

Роза Харизанова обжалва присъдата, която е с 4-годишен изпитателен срок. Окръжният съд потвърди присъдата на Районния, а решението не подлежи на обжалване.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ПОЛИЦАЙ
ПОЛИЦАЙ
12.06.2014 9:12 9:12

ХОРА ЗАПОМНЕТЕ ТОВА ЛИЦЕ.МУРГАВЕЛКАТА РОЗА ХАРИЗАНОВА Е ИЗМАМИЛА ДЕСЕТКИ ХОРА СЪС ГОЛЕМИ СУМИ.АКО НЯКОЙ ОТ ВАС ИМА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДРУГИ НЕЙНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НЕКА СЕ ЯВИ В РПУ ХАСКОВО И ДА ДОКЛАДВА.АНОНИМНОСТА МУ Е ГАРАНТИРАНА.

555
555
12.06.2014 9:21 9:21

НЯМА ЛИ МУТРИ В ТОЗИ ГРАД ДА И ВЗЕМАТ ПАРИТЕ ЩОМ Е ОТКРАЛА ТОЛКОВА МНОГО ПАРИ?

БАЙ ФИДАН
БАЙ ФИДАН
12.06.2014 9:33 9:33

КАКВА Е ТАЗИ ДЪРЖАВА ?ЗАЩО СЛЕД КАТО Е ИЗМАМИЛА ДЕСЕТКИ ХОРА СЪС СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ЛЕВОВЕ ПОЛУЧАВА УСЛОВНА ПРИСЪДА ОТ 1 ГОДИНА?НЯМА ТАКОВА ПРАВОСЪДИЕ НИКЪДЕ ПО СВЕТА!СЪВЕТВАМ ПОСТРАДАЛИТЕ ХОРА ДА СЕ ОБЕДИНЯТ И ДА СВИДЕТЕЛСТВАТ СРЕЩУ ТАЗИ МАНГАЛКА ЗА ДА ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ.МВР А ВИЕ ЗАЩО НЕ СЪБИРАТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА?НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ВИЕ ЖИВЕЕТЕ ОТ НАШИТЕ ПАРИ ,ПАРИТЕ НА ДАНЪКОПЛАТЕЦА.

tarikat
tarikat
12.06.2014 10:32 10:32

като има такива балъци да вярват на глупостите на разни гледачки ще има и тарикати дето ще им взимат паричките . не е луд тоя дето ръфа баницата а тоя дето му я дава.

гражданка
гражданка
12.06.2014 12:18 12:18

Бай Фидане,за каква държава, за каква полиция говориш,нямаме нищо,най-вече правосъдие!Полицията,какви доказателства да търсят,та те отиват на местопроизшествието и какво става,бития виновен а бахтича герой на труда за златен медал!

Back to top button