Регион

Три катастрофи за 7 минути край Димитровград

КатастрофиТри пътни инцидента станаха в рамките на 7 минути в Димитровградско тази вечер. Два от тях се разминаха само с материални щети, при третият има и пострадал.

Най-тежкият инцидент е на входа на село Радиево от Стара Загора в посока Димитровград. Непълнолетен неправоспособен шофьор с Опел отнел предимството на движещата се по главния път жена с Мерцедес. Опелът излизал от последната пресечка в селото, последвал жесток почти челен удар, при който е пострадал виновният шофьор. Той е откаран в болница с нараняване по лицето.

КатастрофиНа мястото се беше събрала цялата ромска махала, а повечето от жителите й оневиняваха неправоспособния водач като обясниха, че жената карала твърде бързо.

Отново отнемане на предимство е причината и за друг от инцидентите. На разклона за село Добрич на пътя Хасково – Димитровград лек автомобил се е ударил в камион Мерцедес, който излязъл от разклона без да съобрази, че няма предимство пред идващата от Димитровград кола. При удара е пострадала сериозно предницата на леката кола.

Третият инцидент, който е станал по същото време в рамките на града, също е само с материални щети, обясниха полицаите.

 Катастрофи  Катастрофи
 Катастрофи  Катастрофи

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button