Хасково

4 хасковски гимназии подгряха Световното с футболен турнир

ТурнирУченици от 4 хасковски гимназии се включиха във футболен турнир, посветен на Световното първенство в Бразилия, което се открива тази вечер.

В надпреварата на спортна площадка „Авеню“ се включиха тимовете на ГПЧЕ „Асен Златаров“, ПМГ „Боян Петканчин“, Професионалната гимназия по дървообработване и строителство „Цар Иван Асен ІІ“ и Професионалната гимназия по туризъм „Александър Паскалев“. Срещите се играха в две полувремена по 20 минути.

В първата среща футболистите на Езиковата разбиха тези от ПМГ с 5:1, а във втората – от ПГДС се разправиха с ПГТ с 6:0. На финала играчите от Дървото се наложиха с класическото 3:0 над момчетата от ГПЧЕ. Така те заслужиха купата за първото място и футболна топка с автографите на играчите от „Хасково 2009“.

Турнирът се организира от Общинския младежки парламент. Целта е да се покаже, че спортът е част от здравословния начин на живот.

Турнир  Турнир 
 Турнир  Турнир
 Турнир  Турнир
 Турнир  Турнир
 Турнир  Турнир

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button