Спорт

„Хасково 2012“ с четвърто отличие за сезона

БаскетболДнес в 14 часа в зала „Универсиада“ се състоя официална пресконференция на НБЛ, на която освен бъдещето на лигата, новото й лого, бяха връчени и персоналните награди за сезон 2013-2014 в сферата на маркетинга.

Още в началото на сезона главният мениджър на лигата Иван Ценов обяви четирите категории, в които 16-те клуба мъже и жени, да се конкурират за най-добре свършена работа. Това донесе на „Хасково 2012“ награда за клуб с най-развита социална отговорност за сезон 2013-2014.

Наградата бе връчена на спортния директор на клуба Станислава Станкова, чиято е и основната заслуга за признанието. „През тези 8 месеца работих доста активно върху този проект. Считам като много добро решение и политика на лигата да се работи и развива маркетинговата дейност с цел популяризиране на играта сред обществеността и повишаване нивото и авторитета на българския баскетбол. Независимо, че наградата е персонална, имам намерение лично да я връча на президента на клуба д-р Георги Гелов, тъй като той изразяваше своята подкрепа към мен и проекта в тази насока“, заяви Станкова.

В другите категории носители на награди станаха „Балкан“, „Рилски спортист“ и „Дунав 8806“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button