Хасково

Отличниците на „Климент“ с часовници за дипломирането

ДипломиранеВипуск от 84 седмокласници изпрати тази вечер хасковското ОУ „Климент Охридски“.

Церемонията по раздаването на дипломите бе в голямата зала на Младежкия център. В самото начало децата поздравиха своите учители със стихчета и песен и ги зарадваха с много цветя. Учениците и техните класни ръководители пък бяха поздравени от директора Гинка Райчева.

С 20 пълни отличници се похвалиха от школото, а за всички от училищното настоятелство бяха осигурени по един ръчен часовник като подарък. 10 пък са шестиците на малките матури.

Сред децата, които завършиха успешно „Климент“ са Ема Радева и Калоян Пецов. Както Haskovo.info писа двамата спечелиха националния кръг на Лингвистичното кенгуру съответно по английски и испански език. Ема и Калоян ще кандидатстват в ГПЧЕ „Асен Златаров“.

Дипломиране  Дипломиране 
 Дипломиране  Дипломиране
 Дипломиране  Дипломиране
 Дипломиране  Дипломиране
 Дипломиране  Дипломиране

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
климент
климент
14.06.2014 8:34 8:34

Бре, хора – спрете с тези глупости за отличници и тем подобни. Тя цялата образователна система се е сринала! Вие отчитате отлични резултати! Всичко е нагласена стъкмистика. Всичко е въпрос на лоби в регионален инспекторат. Така нареченото засекретяване хич не е секретно. Всеки резултат може да се манипулира. Важно е кой с кого е дружка и с кои директорки си пие Златева кафето! А за некъдърността на експертите да не говорим – толкова са некомпетентни и ги страх да поемат отговорност за каквото и да било. Простотията им напоследък избива в пълен абсурд. Уважаеми експерти – ставате смешни! Като не можете да носите отговорност вземете си д*та и си вървете от тези столове.

Rodıtel
Rodıtel
16.06.2014 11:31 11:31

Ужасих се при вида на учителките, нямам думи то бива ама вие сте учители бе хора защо изглеждате така? Голи крака , целулит – срам за образованието и после децата били такива и онакива. Как ви гледат вашите деца доволни ли са от снимките? Аз изпитах срам и унижение …

Родител
Родител
16.06.2014 14:28 14:28

Аз присъствах и съм на същото мнение стига с тази втора употре*а изглеждате смешно и хората се подиграват. Огледайте се и в огледалото преди излизане. Семпла и естествена, а не като чалгарка трябва да е бг учителката. На запад такива са вън от системата. Срам и то голям

бивш ученик от Климент
бивш ученик от Климент
26.06.2014 14:46 14:46

Това е един път на тези госпожи на три години да са облечени по официално на такова тържество. Незнам какво ви пречат дрехите им.. това, че сега са в такъв вид не означава, че влизат и в час така!ОСЪЗНАЙТЕ СЕ МАЛКО И ВИЕ КОМЕНТАТОРИТЕ!!! Едва ли вие никога не сте се обличали по-официално и не сте се готвили да бъдете красиви за такъв повод. Не разбирам какво сте тръгнали да обсъждате другите хора, а не гледате себе си. Просто трябва да сте доста глупави за да разсъждавате така!

Back to top button