Хасково

Испанска красавица учи нашите на белиденс, „Рона“ и мажоретките – първи

ФестивалМеждународният преподавател по танци и изпълнител испанката Ана Сискар води тази вечер в хасковското читалище „Заря“ семинар по белиденс.

ФестивалПроявата бе в рамките на международния фестивал „Вълшебен свят“, в който красавицата е и жури. Тя е финалистка в Oriental Dance New Talents през 2010 г. в Мадрид. Победителка е в състезанието по белиденс в Таррагона през 2011 г. През 2012 г. е избрана да танцува с Тито Сеиф в шоуто „Нощта на богините“. Ана е организатор на собствения си фестивал – HELWA, който се провежда във родната й Валенсия.

Преди Сискар семинар по боливуд води друг член на авторитетното жури Рупеш Миркар.

В днешния първи фестивален ден мажоретният състав при община Хасково спечели първото място в стила си, а балет „Рона“ са на върха в белиденс шоу. В класическия балет над всички бяха момичетата от „Грация“-Казанлък.

Фестивалът продължава в събота и неделя, когато ще е гала концерта и награждаването.

 

 Фестивал Фестивал 
 Фестивал  Фестивал
 Фестивал  Фестивал
 Фестивал  Фестивал
 Фестивал  Фестивал

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button