Хасково

Куп медали за гимнастичките от „Аида“ на 3 международни турнира

ГимнастичкиКуп медали спечелиха състезателките от хасковския клуб по художествена гимнастика „Аида“ на три международни турнира, съобщи за Haskovo.info президентът на клуба Яна Михайлова.

Гимнастички

Рожденичката Лорета Сивинова и Полина Пенева

На турнира в Плевен нашите се представиха с два ансамбъла, като момичетата, родени 2007-а спечелиха бронзовите медали, а тези 2005-а станаха пети в много силна конкуренция.

Хасковлийки се представиха с 4 ансамбъла на старозагорския турнир „Фея под липите“, където гимнастичките 2009-а спечелиха титлата, девойки младша станаха четвърти, а родените 2007-а и 2006-а станаха съответно пети и осми. Родената през 2010 г. Наталия Митева пък получи приза за най-малка състезателка.

През уикенда от „Аида“ се състезаваха с цели 7 ансамбъла на друг турнир в Стара Загора, като всички спечелиха бронзови медали.

Днес момичетата отново имаха занимание с треньора Полина Пенева, което премина с много настроение заради рожденния ден на една от грациите – Лорета Сивинова, която навършва 11 г. и почерпи своите съотборнички и треньори.

Гимнастички  Гимнастички 
 Гимнастички  Гимнастички
 Гимнастички  Гимнастички

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гост
Гост
17.06.2014 9:58 9:58

Поздравявам децата и техните треньори с постигнатия успех! Чудесно е, че интереса към този спорт в нашия град се възражда истински. Дали ще станат добри спортисти, зависи от желанието и упоритостта им. Моята радост е свързана много повече с надеждата, че от малки момиченцата ще заобичат движението, спорта, грацията, красотата и това ще им помогне да се превърнат в истински привърженици на здравословния начин на живот по законите на красотата. Браво!

Back to top button