Регион

Джигит блъсна колоездачка и избяга, почерпен се удари в стена

Полиция, архив38-годишна велосипедистка е транспортирана в пловдивската болница след катастрофа, съобщават от полицията.

Инцидентът е станал вчера в 10,30 часа в землището на село Капитан Андреево. Жената се е движела в посока към селото, когато, по нейни данни, при разминаване с лек автомобил, изпреварващ колона от чакащи товарни коли е била блъсната от лек автомобил, бял на цвят, комби, който след удара напуска ПТП-то и до сега е в неизвестност.

Пострадалата е с фрактура на лява ръка, без опасност за живота. Работата по издирването на МПС продължава. Образувано е досъдебно производство.

Несъобразена скорост и алкохол причиниха ПТП. Днес 2,25 часа на булевард „Димитър Благоев“ в Димитровград е станало произшествие с лек автомобил Мерцедес, управляван от 26-годишен мъж от града. Той е шофирал с 1,53 промила алкохол с несъобразена скорост и е загубил контрол над колата. Излязъл е извън платното и се е блъснал в стена.

Водачът е с комоцио, настанен в хирургията на МБАЛ „Света Екатерина“ под наблюдение без опасност за живота. Пострадал е и возещият се в автомобила 23-годишен мъж, който е с комоцио. Образувано е досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button