Хасково

200 седмокласници заявиха гимназиите си до обяд в Хасково

ГимназистиНад 200 седмокласници подадоха заявленията си за участие на първо класиране за прием в гимназиите до обяд в Хасково.

Приемът на документите е във втори блок на Обединени ученически общежития. Той ще продължи всеки ден до 20 юни от 8 до 18 часа. В Димитровград приемът на заявленията е в ОУ „Пенчо Славейков“.

ГимназистиДо 12 часа днес 3 деца от кърджалийски села и едно от Пловдив също подадоха документи за хасковските гимназии.

Петя Петрова, която завърши 7 клас в хасковското СОУ „Паисий Хилендарски“ кандидатства за всички паралелки в ПМГ „Боян Петканчин“, като момичето предпочита „Информационни технологии с английски“. След ПМГ Петя, която е тренирала баскетбол, а сега фитнес, заяви паралелките в ГПЧЕ „Асен Златаров“.

Денис Ренис от ОУ „Христо Смирненски“ пък си подаде документите с помощта на сестра си Селвер, която е студентка в Медицинския филиал на Тракийския университет. Момчето иска да учи в ПГДС „Цар Иван Асен ІІ“ и ПГТ „Александър Паскалев“.

Двете приятелки Даниела Петкова от ОУ „Любен Каравелов“ и Теодора Иванова от „Паисий“ подадоха заедно документите си за ГПЧЕ „Асен Златаров“.

Подаването на заявленията за втори етап на класиране става в училищата, в които учениците са класирани след първи етап от 27 юни до 1 юли. Третият етап продължава от 11 до 15 юли.

Резултатите от първо класиране трябва да станат ясни до 26 юни, от второ – до 4 юли, а от трето – до 17 юли.

Гимназисти  Гимназисти 
 Гимназисти  Гимназисти
   

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
уть
уть
17.06.2014 16:41 16:41

Цялата система е само натоварване на учениците и родителите. Нека Златева да каже от по-рано кои училища още ще закрива и слива, че да не стават конфузии. То направо да вземат да закрият образованието в Хасково, пък видните експерти от РИО Хасково начело с Мариела да си пият кафето и да си получават заплатите без да се къхарят. Какво е това проблеми на образованието да решават и на специалисти да се правят. То това не е човешко да се иска от тях да работят. Горките хорица!

1234
1234
18.06.2014 12:05 12:05

7 klas… a po-razgoleni ne mogat li da tragnat ? sramota ….

АС МЕТО
АС МЕТО
18.06.2014 12:44 12:44

СИЧКИ БРАТЯ РОМИ ОТ ВАПСАРОВ В МЕАНОТО ДАВАТ ПАРИ КАТ ДАДЕШ ДИПЛОМ

Анонимен
Анонимен
18.06.2014 14:12 14:12

ne vijdam nqkoi da e razgolen

Back to top button