Хасково

Театралната школа отново с награди от фестивала във Варна

НаградиЗа 15-ти пореден път Театралната школа при Младежки център-Хасково взе участие в Национален театрален фестивал „Приказка за теб“ във Варна.

НаградиПо традиция школата се върна с престижни награди. Бяха представени два спектакъла „Кукувицата“ от Елин Рахнев на Театър „Пинокио“ и „Албена“ от Йордан Йовков на Театър „Буратино“.

Спектакълът „Кукувицата“ беше класиран на трето място от журито и на първо от Младежкото жури. Награда за актьорско майсторство беше присъдена на Нанси Колева за ролята на Албена от едноименната пиеса. За първи път всяка награда има и паричен еквивалент.

Дипломите за самите награди ще пристигнат по-късно, защото домакините не успяха да изготвят всичко навреме. Класирането беше 30 минути след последната постановка. За пореден път името на театралната школа беше защитено достойно.

Награди   Награди

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button