Регион

Свиха акумулаторите на 2 камиона от строящия се жп надлез в Димитровград

Полиция, архивЗа кражба от товарни автомобили сигнализират от РУП-Димитровград, съобщават от полицията.

Неизвестен извършител чрез развиване на клеми е извършил кражба на 4 акумулаторни марки от 2 товарни коли Мерцедес и Ивеко, собственост на ООД и паркирани до новостроящия се жп надлез.

За домова кражба съобщават от свиленградското управление. Неизвестно лице е разбило входните врати на 2 съседни апартамента на улица „Родина“ в града, собственост на двама съпрузи. От жилищата са откраднати 715 лв., 14 турски лири и над 20 грама златни накити. По двата случая са образувани досъдебни производства.

37-годишен димитровградчани е задържан за кражба. Криминалистите са установили, че мъжът, в края на месец май е откраднал 350 лева, дрехи и маратонки от дома на свой познат, намиращ се на булевард „Раковски“ в града. Вещите са открити в жилището на задържания.

39-годишен хасковлия е в ареста за кражба. Мъжът е проникнал в незаключен лек автомобил Хюндай, паркиран на улица „Стамболийски“ в областния град и извършил кражба на 3 мобилни телефона и лаптоп.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button