Спорт

Минко Ангелов хвърли оставка, Назъров влиза в УС на „Хасково“

ОставкаПрезидентът на футболния „Хасково 2009“ Минко Ангелов подаде оставка.

Ангелов заяви за Haskovo.info, че от една страна има ангажименти с бизнеса, които не му позволяват да се отдаде изцяло на клуба, а от друга не вижда яснота около финансирането на „Хасково“. „Общината ли ще помага или ще се търси генерален спонсор. Оплюха Наско Сталев, а с него се водеха разговори да помага на клуба, без да има претенции да управлява. Трябва да върви и селекция, отборът да замине на лагер, а нещата още не са ясни. Не искам да участвам в този филм“, каза Минко Ангелов.

От пресслужбата на клуба обясниха, че в понеделник или вторник ще се проведе заседание на Управителния съвет (УС). Очаква се подалият по-рано оставка Хакив Хабил да я оттегли. Отделно бизнесменът Димитър Назъров или негов представител също ще влезе в УС, който ще бъде 7-членен.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
mnogo haskovski fenove!!!!!!!!
mnogo haskovski fenove!!!!!!!!
25.06.2014 21:59 21:59

samo haskovo-napred v a-grupa!!!!!!!!!!!!!!!

Back to top button