Регион

Пак блъснаха колоездач, две жени ранени в катастрофа

Полиция, архивВчера на кръстовището на улица „Любен Каравелов“ и улица „Одрин“ в Любимец е станал пътен инцидент между лек автомобил Пежо, шофиран от 43-годишен мъж от града и 58-годишен велосипедист, съобщават от пресслужбата на полицията.

Водачът не е спазил предимството на пътен знак Б2, вследствие на което е блъснал с предна лява част на колата движещият се по път с предимство колоездач, който е паднал на земята.

От удара мъжът е с комоцио и охлузна рана на ръката. Прегледан и освободен за домашно лечение.

Две жени са пострадали леко в катастрофа. ПТП-то е станало вчера в 16 часа на пътя за Кърджали преди село Николово. 27-годишна водачка от Стара Загора на лек автомобил Опел Корса се е движила с несъобразена с пътните условия скорост и на десен завой е загубила контрол над колата. Навлязла е в насрещната лента за движение и се е ударила челно в лек автомобил Форд, управляван от 46-годишен кърджалиец.

От удара е пострадала возещата се във Форда 43-годишна жена, която е с контузия на ляво рамо, прегледана и освободена за домашно лечение. С фрактура на среден и безименен пръст е водачката на Опела, също прегледана и освободена. Образувано е досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button