Хасково

Спипаха шофьор от Баните на 2.26 промила

Полиция, архив2 бързи производства срещу пияни водачи са образувани в управленията в Хасково и Димитровград, съобщават от полицията.

В ареста на областния град е задържан 60-годишен мъж от село Минерални бани, хванат да шофира с 2,26 промила. За същото нарушение на закона в димитровградския арест е 32-годишен мъж от старозагорското село Православ, заловен от автопатрула с 1,42 промила.

37-годишен мъж от село Александрово е задържан за кражба. Хасковските криминалисти са установили, че мъжът е източил от незаключен резервоар на багер Камацу около 140 литра дизелово гориво. Машината е собственост на бургаско ООД и се е намирала в землището между селата Узунджово и Александрово. Горивото е иззето с протокол, образувано е досъдебно производство.

Също за кражба в ареста на РУП-Хасково е 47-годишен мъж от врачанското село Баница. Полицаите са доказали, че след счупване на патрон на врата е проникнал в жилище в кв. „Бадема“ в областния град, откъдето е задигнал златни накити. След подадения сигнал от собственика на дома, заподозреният извършител е задържан в същия блок. В близост до блока е намерен и лекия му автомобил Форд Мондео, от който криминалистите са иззели веществени доказателства.

По същото време в квартала са осъщестеви още 2 прониквания в апартаменти. От единия не е откраднато нищо, но от другия е извършена кражба на 100 лева и златни обеци. Органите на реда ще изясняват дали познатият им с подобните си прояви задържан е съпричастен и към тях.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button