Хасково

Кадир Исов изпрати писма за подкрепа до областните управители на Варна и Добрич

Кадир ИсовОбластният управител на област Хасково Кадир Исов изпрати писма до губернаторите на Варна и Добрич, с които изрази готовност за подкрепа на засегнатите от природното бедствие райони в двете области, съобщават от пресслужбата на областна администрация.

„Областна администрация Хасково е готова да съдейства с всички сили и средства и да окаже помощ на засегнатите райони чрез териториалните структури на централната власт. На разположение сме при искане от Ваша страна“, написа в писмата Исов.

Той поднесе своите и на своя екип искрени съболезнования по повод трагедията, сполетяла семействата на загиналите в следствие на природното бедствие в община Варна и община Добрич на 19 юни.

„Искрено се надяваме да няма повече жертви на природната стихия. Пожелаваме бързо възстановяване на всички пострадали. В мислите си сме с тях“, се казва още в писмата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button