Регион

Мерцедес насмете четирима след скандал в харманлийски бар, един бере душа

Полиция, архив30-годишен харманлиец И. К. е с опасност за живота с разкъсно контузни рани в МБАЛ „Хасково“, съобщиха за Haskovo.info от пресслужбата на полицията. 
28-годишен мъж от с. Шишманово след скандал с две момчета и момиче излязъл от бар в Харманли и подкарал Мерцедеса си по бул. „България“. При опит за ляв завоя шофьорът блъснал паркирана „Тойота“ и ударил двете момчета и девойката, които са без сериозни наранявания.
 
След това шишмановецът продължил по ул. „Ханска“, където блъснал 30-годишният И. К. и избягал от местопроизшествието.
 
След оперативно-издирвателни мероприятия шишмановецът е задържан в РУП-Харманли. Той е отказал да бъде тестван с дрегер и да му бъде направена кръвна проба за алкохол.
 
От прокуратурата са удължили мярката му за задържане до 72 часа. Образувано е досъдебно производство. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
aaa
aaa
23.06.2014 0:31 0:31

Kakvo oznachava toi e otkazal da bude testvan. !!!!!nqma hora na mqsto!!!! aktove ne varshat rabota trqbva da ima seriozni nakazaniq!! No za jalost tova v Bulgariq go nqma butnish nqkakvi smeshni pari i na drugiq den nishto ne e stanolo

Back to top button