Хасково

11-годишна с комоцио след катастрофа на Е-80

Полиция, архив11-годишна пътничка в кола е пострадала в катастрофа, съобщават от пресслужбата на полицията.

ПТП е станало вчера в 14 часа на главния път посока Хасково – Харманли. 22-годишен водач на Рено от кърджалийското село Гривка, при неправилна маневра завой наляво и наличие на маркировка М-1 е отнел предимството на движещ се от Харманли лек автомобил Опел с водач 40-годишен хасковлия.

От удара е пострадала возещата се в Опела малолетна пътничка, седяща отзад вляво, която е с комоцио. Прегледана е и освободена за домашно лечение. Образувано е досъдебно производство.

Без опасност за живота е 73-годишна пешеходка след пътен инцидент. Катастрофата е станала вчера в 11,15 часа в хасковския кв. „Орфей“. При движение на заден ход, 39-годишен водач на лек автомобил Фиат е ударил пешеходката, която е пресичала платното на изхода на паркинг на блок.

От удара, жената е с контузия и охлузване на десен крак. Прегледана и освободена за домашно лечение.

2 бързи производства срещу пияни водачи са образувани в полицейските управление в Свиленград и Хасково. В ареста на областния град е задържан 56-годишен жител на село Стамболово, хванат от автопатрула да шофира с 1,60 промила. За същото нарушение в свиленградския арест е негов връстник от Любимец, заловен да шофира с 1,86.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button