Регион

Спипаха стотици тениски менте на битака

Полиция, архивМаратонки и текстилни стоки иззеха от Неделен пазар в Димитровград местните криминалисти, съобщават от полицията.

През почивните дни димитровградските полицаи са провели операция по линия на разпространението на стоки, носещи чужда търговска марка. 62 чифта маратонки с лого на „Адидас“ са конфискувани от маса, стопанисвана от пловдивско ООД с управител 30-годишен мъж от Якоруда. За изложените за продажба маратонки, управителят не притежавал разрешение за използване в търговската си дейност, маратонките, носещите марката.

От други 2 маси, стопанисвани от 31-годишна жена и 40-годишен мъж и двамата от Сливен са иззети съответно 253 и 226 тениски, също с лого на известни марки без разрешение на правопритежателя. И по трите случая стоките са иззети с протоколи и са образувани досъдебни производства.

Двама мъже са в димитровградския арест за кражба. Криминалистите са установили, че чирпанлията на 35 г. и мъж на 32 г. от старозагорското село Православ са извършители на кражба от товарен автомобил Мерцедес, станала на 20-ти този месец. Двамата откраднали 200 литра дизелоно гориво от колата, паркирана на изхода в село Горски извор. Познатите на органите на реда са задържани до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button