Хасково

Областна администрация набира помощи за Добрич

ИлюстрацияОбластна администрация Хасково се обръща с апел към институциите, фирмите, неправителствените организации и гражданите от региона, за набиране на помощи за пострадалата от природното бедствие в община Добрич.

В отговор на изпратено писмо за подкрепа от областния управител Кадир Исов, днес от Областна администрация Добрич поискаха помощ във вид на минерална вода и препарати за почистване – дезинфектанти.

От днес в Областна администрация Хасково е отворен приемателен пункт за набиране на минерална вода и дезинфектанти. Всеки, който желае да помогне може да посети приемателния пункт, намиращ се до гише „Информация“ на администрацията. Помощта се набира до 16 ч. на 25 юни и ще бъде предоставена на Областна администрация Добрич на 26 юни с транспорт на Областна администрация Хасково.

Средства за закупуване на минерална вода и дезинфектанти могат да бъдат внасяни в касата на Областна администрация Хасково, които ще се привеждат ежедневно по дарителската сметка, обявена на сайта на Община Добрич.

Лица за контакт в приемателния пункт: Владимира Малчиковска, тел. 038/608013 и Красимира Пончева, тел.0879 250986.

Кметът на Димитровград Иво Димов приканва всички граждани на общината да се включат в кампанията за събиране на помощи за бедстващите хора във Варна.

Всички, които искат да помогнат на хората изпаднали в беда от кв. „Аспарухово“, могат да направят това във пункт за събиране на помощи в офиса на фондация „Подари усмивка“ на бул. „Раковски“ 16 ет. 1 офис 3 всеки ден от 10 до 19 ч. до събота включително. Необходи ми са: пакетирани трайни храни, консерви, почистващи препарати и дезинфектанти, памперси, детски храни и всякакви стоки от първа необходимост.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button