Хасково

Хванаха 50 000 контрабандни цигари в джип и Пасат

Полиция, архивБлизо 50 000 къса безакцизни цигари иззеха служители на ОДМВР-Хасково, съобщават от полицията.

33 070 къса от тях са открити от хасковските полицаи при проверка на джип „Мерцедес – МЛ270“, паркиран на паркинг „5-ти километър“ край Хасково. Колата е управлявана от 38-годишен мъж от Пловдив с двама негови съграждани – младеж на 19 г. и 22-годишна жена. В багажното отделение на автомобила са открити цигарите от различни марки без бандерол. Съставени са им 2 акта, задържани са до 24 часа по образуваното бързо производство.

Също за безакцизни цигари в свиленградския арест са мъж на 56 г. и 2 жени на 75 г. и 32 г., всички от София. Те са пътували с лек автомобил „Фолксваген Пасат“, когато са спряни за проверка от органите на реда. В колата и в пътниците са намерени 16 860 къса цигари от различни марки без бандерол. По случая в РУП-Свиленград е образувано бързо производство, а софиянците са задържани с полицейска мярка.

Пиян водач е задържан в свиленградския арест. С мярка на задържане до 24 часа е 27-годишен турски гражданин, заловен от автопатрула да шофира пиян в района на село Капитан Андреево. Тестване с дрегер отчело 2,25 промила алкохол в кръвта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button