Спорт

Атанас Димитров става президент, четирима нови в „Хасково“

ИлюстрацияСекретарят на община Хасково Атанас Димитров ще е новият президент на футболния „Хасково 2009“, съобщиха за Haskovo.info от клуба.

Николай Топузаков се завръща като спортно-технически директор, а Митко Ламбов напуска Управителния съвет. Както Haskovo.info писа в управата на клуба ще влезе представител на бизнесмена Димитър Назъров.

Изпълнителен директор на „Хасково“ пък ще е Тихомир Петков, който до сега бе пресаташе на клуба.

С отбора тренират четирима нови футболисти: халфовете Мартин Райнов и Джихат Камил, вратарят Боян Пейков и защитникът Петър Альошев.

Утре от 18 часа „Хасково“ ще играе контрола в Стара Загора с „Берое“, в петък е проверката с „Ботев“ (Пловдив) в Коматево, а най-вероятно в понеделник футболистите заминават на лагер в Банско.

Вече са поставени половината от новите червени седалки под козирката на стадиона. Надеждите на футболното ръководство са, че ремонтът ще приключи до първото домакинство на „Хасково“ на 19 юли срещу шампиона „Лудогорец“ (Разград).

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
mnogo haskovski fenove!!!!!
mnogo haskovski fenove!!!!!
24.06.2014 15:30 15:30

samo haskovoooooo!!!!!!!

Hakovo
Hakovo
24.06.2014 16:14 16:14

Samo Haskovo:)

mnogo fenove na haskovo!!!!!!!
mnogo fenove na haskovo!!!!!!!
24.06.2014 18:17 18:17

haide haskovski mom4eta,uspeh v a-grupa!!!!!!!igraite mnogo nahasano i agresivno,sas samo4uvstvie?!!!vie mogete,ne se podcenjavaite?!!!!!njama ot kakvo da vi e strah-napred i namahano!!!!!pokagete na drugite otbori s ogromni budgeti v sravnenie s nashijat,4e ne vsi4ko e pari-osobeno kogato 99 procenta ot otbora sa nashi mom4eta,proizlezli ot haskovo?!!!obarkaite smetkite na dosta otbori v taka nare4enijat,,balgarski elit-a grupa,,?!!!!neka da vi podcenjavat ,a vie se vazpolzvaite ot tova,imaite vjara v se*e si?!!!vie mogete haskovlii,a nie haskovskite fenove shte vi podkrepjame bezrezervno i shte sme mnogo pove4e ot predi na nashijat nov stadion d.kanev!!!!!!!!samo haskovoooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен
Анонимен
26.06.2014 10:32 10:32

Браво на Кмета ,вече явно овладя и футбола

Анонимен
Анонимен
28.06.2014 18:43 18:43

Как ще е готов стадион Хасково вато терена не е пипнат въобще на този терн старият ли ще играят,Нали щеше да се подменя иправи цялостно? А итрябва Ако въобще се направи технологично време за тревното покритие.

mnogo haskovski fenove!!!!!
mnogo haskovski fenove!!!!!
29.06.2014 14:26 14:26

vsi4ko kakvoto e kazano po stadiona shte se napravi!!!!!ne se bezpokoite,ima vreme da stane navreme i terena,horata znajat koga i kak shte se podmeni?!!!!ima vreme,spokoino fenove na haskovo?!!!!!samo haskovooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!

Back to top button