Хасково

Областна събра 17 палета минерална вода, чакат дезинфектанти

Дарения17 палета минерална вода вече са събрани в кампанията, обявена от областна администрация в помощ на пострадалите в Добрич.

Всеки палет съдържа по 72 бутилки от по 10 литра вода и са дарени от политици, политическа партии, сдружения, институции и фирми.

До сега дезинфектанти е дарил единствено служител на областна и д-р Даниел Янков, като от областна призовават гражданите да се насочат към тях.

Всеки, който желае да помогне може да посети приемателния пункт, намиращ се до гише „Информация“ на администрацията. Помощта се набира до 16 ч. на 25 юни и ще бъде предоставена на Областна администрация Добрич на 26 юни с транспорт на Областна администрация Хасково. Работещите в областна също събират средства за закупуването на дезинфектанти.

От ГЕРБ-Хасково съобщиха, че започват кампания за събиране на помощи за пострадалите от наводнението във Варна и Добрич. Даренията се събират в офисите на партията в общините в областта. Желаещите да помогнат могат да занесат работно облекло, гумени ботуши, ръкавици, дезинфектанти, почистващи препарати, мокри кърпи, лопати и други неща от първа необходимост. Инициативата за кампанията е на младeжите от ГЕРБ, тя ще продължи до 27 юни включително. През почивните дни даренията ще бъдат опаковани и изпратени в засегнатите от наводнението райони.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button