Хасково

Спипаха 7720 контрабандни цигари в Хасково и Харманли

Полиция, архивОбщо 7720 къса цигари без бандерол и тютюн конфискуваха служители на ОДМВР-Хасково, съобщават от пресслужбата на полицията.

6500 къса от общото количество са иззети от харманлийските криминалисти вчера, когато на улица „Районна“ в града са спрели за проверка лек автомобил „Опел“, шофиран от 48-годишен хасковлия. В тайници в багажното отделение на колата са намерени папиросите от различни марки и 1,8 кг тютюн. Образувано е досъдебно производство.

По същото време хасковски автопатрул е проверил на паркинг „5-ти километър“ край областния град лек автомобил „Фолксваген“ с водач 33-годишен жител на пловдивското село Динк с 25-годишна спътничка от селото. 1220-те къса безакцизни цигари са открити в дамската чанта на жената. Съставен е акт по ЗАДС.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button