Хасково

„Смях в залата“ откри празниците „Звездите на театъра“

Театър, архивДевет са звездните актьори, които играят в най-хитовата продукция на хасковския театър „Иван Димов“ – комедията „Смях в залата“ от Майкъл Фрейн.

С този спектакъл снощи – 24 юни, се откри поредното издание на Театралните празници „Звездите на театъра“ в Разлог. Наистина звездни са и всички други спектакли, селекционирани за участие в празниците, които ще продължат до 30 юни, казват от пресслужбата на театъра.

Камен Донев ще представи  моноспектакъла си „Възгледите на един учител за всеобщата просвета“, МГТ „Зад канала“ ще гостува със „Скъперникът“ от Молиер, „Волпоне“ и английската комедия „На другата сутрин“ са заглавията на Сатирата. Народният театър „Иван Вазов“ ще играе „Работно време“, а Пловдивският театър отива в Разлог с най-мащабния си проект, постановката на Иван Добчев „Възвишение“ по романа на Милен Русков.

Събитието се организира основно от община Разлог и Нона Йотова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button