Хасково

Дадоха ход на делото за груповото изнасилване в двора на ПМГ

ДелоДнес бе даден ход на делото за груповото изнасилване на хасковска ученичка в двора на ПМГ „Боян Петканчин“.

Бруталното престъпление е станало в два дни – на 26 юни и 2 юли миналата година в спортната площадка на гимназията през деня.

Както Haskovo.info писа обвиняеми са Али Али, Бирджан Хасан, Танер Феим и Христо Христов. На 17 юни не бе даден ход заради отсъствието на адвоката на Христо.

Момчетата са обвинени в изнасилване и блудство. Втория път момичето е успяло да избяга, викайки за помощ. Тя е била заплашвана и бита.

Обвиняемите са ученици в Спортното и Автото, а Танер прави дюнери в хасковска фирма.

Процесът се гледа при закрити врати и по съкратеното производство, защото и читиримата се признаха за виновни.

В началото жертвата, 19-годишна абитуриентка от ФСГ „Атанас Буров“, която няма пари за адвокат, поиска 10 000 лв. за нанесените й страдания. Съдът отхвърли иска, защото девойката се притесни и не можа да го конкретизира.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Fani
Fani
26.06.2014 15:45 15:45

И сега какво наказания са им дали не разбрах ?

Силвия
Силвия
27.06.2014 16:35 16:35

Браво бе, условно, за да могат да си живеят и да застрашават и други момичета от града. Както миналата вечер бяха като изтървани в баровете…

Back to top button