Хасково

Математическата обра наградите от „Хасково срещу дрогата“

НаградиУченици от ПМГ „Боян Петканчин“ обраха наградите от конкурса, организиран в рамките на тридневната общинска инициатива „Хасково срещу дрогата“.

Церемонията по награждаването се проведе в театър „Иван Димов“ по повод Международния ден за борба с употребата и разпространението на наркотиците.

На сцената бе спуснат плакатът-победител „Мечтите свършват с първата доза“, дело на Ралица Манолова 8-класничка в ПМГ. Наградата й връчи секретарят на общината Атанас Димитров.

Призът за мултимедиен продукт отиде при авторски колектив от 10 В клас на Математическата: Данаил Колев, Михаил Митев, Виктория Стайкова, Галя Милкова и Тинка Сашева. Наградата им бе връчена от Константин Томанов, секретар на Централната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

В концертната програма се представиха танцьорите от „Тангра“ и „Галаксико“, 9-годишната Борислава Иванова, финалист в риалитито „България търси талант“, както и хор „Орфей“.

Награди   Награди
 Награди  Награди
 Награди  Награди

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ужас_и_безумие
ужас_и_безумие
27.06.2014 2:23 2:23

Ужасни снимки! Би трябвало да подбирате какво слагате в сайта!

А събитието – страшно значимо!!!!!!

Гост
Гост
27.06.2014 9:58 9:58

Галаксико и Тангра – скрепиха вечната дружба!

Back to top button