Хасково

Хорът на слепите и „Родна песен“ със съвместен концерт в „Заря“

КонцертСмесеният професионален хор на слепите „Академик Петко Стайнов“ с диригент Петър Матев изнесе тази вечер концерт в хасковското читалище „Заря“.

Хористите изпълниха църковно-славянски песнопения, произведения от български автори, хорове из опери, поднесени с много майсторство от незрящите певци.

Концертът се организира по проект и в него участие взе хасковският Представителен смесен хор „Родна песен“ с главен диригент Вела Казакова.

Концерт   Концерт

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
срам_и_позор
срам_и_позор
28.06.2014 1:49 1:49

Много хубав концерт! Хасковският хор – традиционно добър.
Софийският – просто уникален!

Колко жалко, обаче, че нашите организатори за пореден път не си свършиха работата.
1. Красавиците от Общинската култура така и не успяха да се научат да планират дейностите. ЗАЩО ТРЯБВАШЕ В ЕДНА И СЪЩА ВЕЧЕР ДА СЕ ПРОВЕЖДАТ 3 ГРАДСКИ МЕРОПРИЯТИЯ????
Аз исках да отида и на другите 2, но успях само на едното, естествено. И ТАКЪВ УНИКАЛЕН ХОР ДА НИ ДОЙДЕ В ГРАДА, А ЗАЛАТА ПОЛУПРАЗНА. И НИТО ЕДИН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ОБЩИНАТА – ЕЙ ТАКА ОТ ИНТЕРЕС ДА ДОЙДЕ, НЕ САМО СЛУЖЕБНО. Ама какъв интерес у „некакви русички БАРБИТА“?

2. Сашко Милушев за какво се мотае из това читалище? Залепил едни плакатчета за концерта и толкоз. НИКАКВА ПРЕДВАРИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЕТО. Ами поне в сайтовете да беше информирал. Толкова мързелив човек…
Да е жив и здрав.

Back to top button