Хасково

Общината дава парите от реклама на стадиона и блокове на футбола

СесияОбщина Хасково да предоставя за нуждите на ФК „Хасково 2009“ събраните средства от реклами и рекламни пана, поставени на стадион „Хасково“, както и част от средствата от рекламните пана, поставени по калкани на сгради в града, решиха днес общинските съветници.

СесияПредложението дойде от Постоянната комисия по обществен ред и законност. Кметът Георги Иванов каза, че и той подкрепя предложението, „защото предстоят доста тежки дни“.

Отделно съветниците приеха отпускането на по 50 000 лв. от общинския бюджет на футболен клуб „Хасково 2009“ и баскетболния „Хасково 2012“.

Средствата и за двата клуба ще дойдат от перото „Резерв за непредвидени разходи“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
mnogo fenove na haskovo!!!!!!!
mnogo fenove na haskovo!!!!!!!
27.06.2014 16:43 16:43

to4no taka se pravi-pomosht ot reklamite,a neka sahto oshte biznesmeni,firmi i sponsori da podpomagat otbora,za da moge osven izdragkata,da se vzemat i njakolko popalnenija?!!!!otbora ima nugda-haskovski biznesmeni ,pomagaite-sega otbora ima i shte ima nugda ot vsjakakva podkrepa?!!!!!!!!samo haskovoooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!

Back to top button