Хасково

Разчертават новите места в синята зона, таксуват от 1 юли

Синя зонаЗапочна разчертаването на новите места в хасковската синя зона.

Със синя боя са маркирани 15-те места на ул. „Кавала“. Живеещи там споделиха за Haskovo.info, че са очаквали това да се случи след решението на общинските съветници преди два месеца да разширят синята зона с 86 места. Те очакват след тръгването на зоната тук почти да не паркират клиенти на зеленчуковия пазар и общо взето улицата да се разчисти. Хората били предупредени, че инкасаторът ще започне да таксува от 1 юли.

Както Haskovo.info писа синя зона ще бъдат и ул. „Козлодуй“ (от западния край на ул. „Ал. Танев“) – 15 паркоместа, ул. „Козлодуй“ (от източния кай на ул. „Ал. Танев“) – 7, ул. „Македония“ (откъм бул. „Освобождение“) – 11, бул. „Г.С. Раковски“ (след кръстовището с бул. „Съединение“ в посока хотел „Аида“) – 18, ул. „Княз Богориди“ – 10 и ул. „Константин Фотинов“ – 10.

Синя зона   Синя зона

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
SinqZona
SinqZona
27.06.2014 17:35 17:35

Nqma da ima kade da parkirat horata veche.. vsqkade sinq zona…

собственик
собственик
27.06.2014 18:47 18:47

А как ще си паркираме колите си в гаражите след като няма да могат да влезнат в тях от улицата, ако местата от синята зона са заети, а в двора на Кавала 4 е пълно с коли, чакащи за ремонт в работилницата отстрани на блока ?Освен това на улицата се паркират колите на кабелната телевизия те пък къде ще отидат? Да не забравите да направите синя зона и пространството зад въпросния блок. Все пак може още от 20 места да се събират пари.

Dragieva
Dragieva
28.06.2014 9:37 9:37

Kmeta si e rekal shtom tam spirat koli , neka da e sinq zona che da moje oshte pari da vzema ot horata ….

Back to top button