Спорт

Eмо Ангелов се разписа и срещу „Ботев“ за 1:2

ИлюстрацияНападателят на „Хасково 2009“ Емил Ангелов се разписа и срещу „Ботев“ (Пловдив) във втората предсезонна контрола. 
Срещата се изигра в Коматево, а пловдивчани спечелиха с 2:1. Хасковлии обаче имаха своите шансове, а и наш гол бе отменен след спорна засада.
Първото полувреме завърши 1:0 за „канарчетата“. През втората част Димчо Ненов пусна в игра повечето от титулярите и това веднага повиши качеството на играта. Емо Ангелов изравни резултата, а Влади Узунов нанесе много опасен удар, избит с мъка от вратаря на домакините.
От ръководството на клуба заявиха, че са доволни от играта на отбора, особено през второто полувреме.
Haskovo.info припомня, че Бабангида се разписа и в Стара Загора при загубата от „Берое“ с 2:3.
В понеделник „Хасково“ заминава за 10-дневен лагер в Банско, където вече е уредена контрола с „Черно море“ (Варна). 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
mnogo fenove na haskovo!!!!!!!
mnogo fenove na haskovo!!!!!!!
27.06.2014 21:46 21:46

sled kato otbora igrae taka,kakto igra s beroe i s botev dnes,bez zna4enie ,4e e zagubil,to otbora se vigda,4e ima potencial za a-grupa?!!!!!kato cjalo otbora e sraboten,blagodarenie na tova,4e 90 procenta ot otbora e sastaven ot nashi haskovski mom4eta,koito igraha minalata godina zaedno?!!!!estestveno,4e shte bade hubavo da se namerjat oshte popalnenija,osobeno ofanzivni futbolisti,ako e vazmogno,za da se vdigne oshte nivoto na otbora?!!!!da ne zabravjame vse pak,4e na otbora tova sa parvi seriozni kontroli sas seriozni otbori,kato beroe i botev,na koito budgetite sa njakolko pati po-golemi ot tezi na haskovo?!!!!taka,4e gore glavite haskovski mom4eta!!!!nie,fenovete na haskovo vjarvame vav vas i vi pogelavame uspeh v a-grupa!!!!!napred,nahasano i sas samo4uvstvie v a-grupa!!!!!samo haskovoooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен
Анонимен
28.06.2014 18:30 18:30

Много добре играят и сажалявам че стдиьон Хасково няма да е готов до средата на месец септември. И най вече прехваления отбор Лудогорец изкарват късмет че ще играят в Любимец.Защото на стадиьон Хасково щяха да берат много ядове.Пожелававам много късмет и. много победи и Света Богородица да ги закриля .Успех на Фк Хасково 2009.

mnogo fenove na haskovo!!!!!!!
mnogo fenove na haskovo!!!!!!!
28.06.2014 19:56 19:56

ima mnogo golemi shansove stadiona da e gotov za otkrivaneto na parvenstvoto-ma4a s ludogorec?!!!!!remontite sa v mnogo naprednala faza,taka 4e neka vsi4ki haskovlii napalnim novijat stadion d.kanev na 19uli i podkrepim nashite haskovski mom4eta!!!!!!te zaslugavat i se nugdajat ot tazi podkrepa vinagi?!!!!!!samo haskovooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fut
fut
29.06.2014 10:27 10:27

Пожелавам здраве и успех на хасковските момчета в А група!
Момчета,бъдете здрави, оптимисти и ни радвайте с успехи в групата на майсторите!

Back to top button