Спорт

„Хасково“ замина за Банско, чакат португалеца Педро

ЛагерОтборът на „Хасково 2009“ замина за Банско, където група от 23 футболисти ще тренира до 9 юли.

Старши треньорът Димчо Ненов съобщи, че от клуба са освободени Петър Альошев, Милен Тодоров и Димитър Байдаков. Чака се португалецът Педро Еуженио. Другото ново име е Дончо Атанасов.

Ненов заяви, че има още много работа пред тима за да бъде боеспособен за „А“ група. Предвидена е контрола с „Черно море“ (Варна), като ще се уговарят и още приятелски срещи. Тази с „Левски“ на 12 юли е сигурна.

Продължава и ремонта на стадиона, като вече са монтирани над 3000 седалки и е обособен сектор за гостуващите фенове.

Лагер   Лагер
 Лагер  Лагер
 Лагер  Лагер

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
mnogo fenove na haskovo!!!!!
mnogo fenove na haskovo!!!!!
30.06.2014 13:27 13:27

tova za maradon4o atanasov li stava na vapros?!!ako e toi-mnogo dobre-goladgija e?!!dano i tozi portugalec e dobro popalnenie?!!napravete zdrava podgotovka haskovo,nie fenovete vi vjarvame i vi pogelavame uspeh kakto v kontrolite,taka i nai-ve4e v parvenstvoto!!!!!haskovo,ma4kaite i napred v a-grupa!!!!!

Спящата красавица
Спящата красавица
30.06.2014 14:32 14:32

Браво момчета! Заслужавахте да стигнете дотук. Тренирайте здраво и ви чакаме да се върнете с нови сили, нахъсани за победи в А група! Дано посрещнем Лудогорец на наш терен, тъй като на такива красиви момчета им подхожда един хубав стадион, в какъвто се превръща нашия. Феновете вярват във вас. УСПЕХ!

fen na haskovo
fen na haskovo
01.07.2014 10:41 10:41

Nqkoi znae li kude shte se igrae sreshtata s lewski 🙂

Back to top button