Хасково

Шофьор бере душа след удар в комбайн, 18-годишна блъсна моторист без книжка

Полиция, архивС опасност за живота е 32-годишен пловдивчанин, съобщават от пресслужбата на полицията.

Вчера в 12 часа на пътя между Димитровград и село Черногорово е станала катастрофа между зърнокомбайн, управляван от 32-годишен старозагорец и пострадалият, който е шофирал лек автомобил Ситроен. Последният, поради движение с несъобразена скорост е навлязъл в насрещната лента за движение и се е ударил в зърнокомбайна. От удара е с черепно-мозъчна травма в хасковската болница.

Неправоспособен моторист пострада в катастрофа. Вчера в 15,45 часа на кръстовището на булевард „Освобождение“ и улица „Пирин“ в Хасково е станал пътен инцидент между лек автомобил Фолксваген с водач 18-годишна хасковлийка и неправоспособният, управляващ мотоциклет Хонда. Водачката, от крайна дясна лента на булеварда е предприела маневра завой наляво към улицата и е отнела предимството на моториста, движещ се в същата посока. От удара, той е с фрактура на метатарзалната кост на петата на десен крак.Същият е настанен в МБАЛ-Хасково без опасност за живота.

Без опасност за живота е 42-годишен водач след пътен инцидент. Катастрофата е станала вчера в 8,50 часа преди село Изворово. Водачът, шофиращ товарен автомобил Волво се е движил с несъобразена скорост, загубил е контрол, навлязъл е в канавката и се е преобърнал извън платното. От удара, мъжът е с охлузвания по лицето и тялото и фрактура на носа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button