Хасково

„Гранд“ с концерт, рожденичка и надежди за Москва

КонцертСъстезателите от хасковския клуб по спортни танци „Гранд“ изнесоха тази вечер концерт по повод края на учебната година в кино салона на Военния клуб.

Всички заслужиха грамоти за успешно представяне от треньорите Павлина Вълчева и Николай Манолов.

КонцертВ края на концерта публиката аплодира и честити рождения ден на 11-годишната Жида Касаут, която получи и красива торта.

Утре 5 двойки от „Гранд“ тръгват за Албена, където ще се проведе държавното първенство. Това са Любослав Стоев – Мирослава Дойчева, Братан Братанов – Антоанета Танева, Мартин Кючуков – Йоана Петрова, Симеон Пенев – Лилия Петрова и Марин Мартинов – Диляна Димитрова.

Състезателите, които се класират на първите три места печелят право да представят България на Европейското и Световното първенство. Последното ще се проведе през октомври в Москва, като всички в клуба се надяват наша двойка да стигне до руската столица.

Концерт  Концерт 
 Концерт  Концерт
 Концерт  Концерт
 Концерт  Концерт
 Концерт  Концерт


 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button