Регион

Спипаха 710 препарата за растителна защита

ИлюстрацияПрепарати без документи и сертификати са иззели икономическите и свиленградските полицаи.

Вчера те са провели операция за противодействие на контрабандно пренесени стоки през границата. Извършена е проверка на гаражно помещение на улица „Божур“ в Свиленград, ползвано от 30-годишен свиленградчанин.

В гаража, проверяващите са намерили 710 броя препарати за растителна защите с етикети без превод на български език и без документи и сертификати за произход. Същите са предадени с протокол.

22-годишен симеоновградчанин е задържан за кражба. Вчера мъжът е задържан след сигнал на собственик на дом на улица „Здравец“ в Симеоновград, който се ожалил, че през незаключената му врата е проникнато и са откраднати лаптоп, прахосмукачка, мобилен телефон, радио и фотоапарат. След издирвателни действия, местните криминалисти са задържали извършителя, а инкриминираните вещи са иззети с протокол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button