Хасково

Избраха Иван Стоянов за окръжен прокурор на Хасково

КонкурсИван Стоянов е победител в конкурса за окръжен прокурор на Хасково, съобщиха за Haskovo.info от пресслужбата на Висшия съдебен съвет.

Сегашният районен прокурор на Харманли е получил 17 гласа при нужни 13.

Както Haskovo.info писа през годините Стоянов е бил заместник – ръководител, а по-късно и ръководител на Районната прокуратура в Хасково. Той е магистър юрист. Завършил е Висшия институт на МВР в София. Работил е като прокурор в продължение на 20 г.

В концепцията си Иван Стоянов е записал, че ако бъде избран за окръжен прокурор на Хасково ще развива дейността си като стриктно спазва принципа за случайно разпределение на преписките и делата, повишава ефективността на работата в региона по досъдебните производства с предмет корупционни престъпления, активизира работата по делата взети на специален надзор, подобрява срочността за приключване на досъдебните производства, подобрява дейността на прокурорите и тяхната активност в съдебната фаза на наказателното производство, повишава ефективността в работата на следователите от Окръжен следствен отдел при ОП – Хасково, повишава професионалната квалификация на прокурорите и следователите от региона, чрез провеждане на обучения, засилва контролно – ревизионната дейност над районните прокуратури в регион Хасково.

В конкурса участваха още настоящият районен прокурор на Хасково Тереза Скорчева, която получи 4 гласа и районният прокурор на Свиленград Антон Стоянов, който не е получил гласове.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
аз
аз
02.07.2014 19:24 19:24

Ванчев трябваше да си постави свой човек за да може да го манипулира и пак той да е врата и да върти главата на петела

реалист
реалист
02.07.2014 19:29 19:29

На тази скапана държава са необходими некадърници и подлеци, затова Цацаров си избра човек некадърен, но изпълнителен, да го слуша.Тези които работят и разбират от работата си ще останат пак да работят.Жалко за тази система.Рибата се вмирисва от главата.

Анонимен
Анонимен
02.07.2014 22:03 22:03

А вие първите коментиращи,какъв К*Р искате?

истина
истина
03.07.2014 1:23 1:23

Жалко създание, не твоя щом го размахваш навсякъде -станал е на локум.Можеш да си го завреш отзад.

7865
7865
03.07.2014 7:07 7:07

поредният послушко.това е истината

Адвокат
Адвокат
03.07.2014 12:19 12:19

Щом е залегнал в концепцията си борба с корупционните престъпления да вземе да разследва Скорчева и нот.Сиртова, най-големите далавераджийки в системата.Непрекъснато покровителстват измамниците в престъпни схеми срещу солидни хонорари.

Back to top button