Спорт

От „Виолена“ посрещнаха с тържество медалистите си от Канкун

МедалистиС много нетърпение, овации и специално лично подготвена украса, корони, медали, букети и плакати децата от КА „Виолена“ посрещнаха бронзовите медалисти от 13-ото Световно първенство по спортна аеробика Тихомир Баротев и Минна Ангелова, които се завърнаха след 24 часов полет в 1,30 часа, съобщават от хасковския клуб.

След 10-дневен престой в Канкун Мексико, невероятно напрежение и мобилизация, двамата се пребориха с голямата конкуренция и заслужено се окичиха с бронзовите медали, а Тихомир Баротев се класира 4-ти в индивидуалната надпревара. Доволни сме от класирането споделиха двамата състезатели и треньорката им Мая Георгиева, макар че ако не беше счупеното ходило на Баротев и имаха нормална зала по размери за тренировки, какви ли щяха да са резултатите тогава.

По време на престоя си в Канкун треньорката Мая Георгиева участвува в специален семинар – Workshop with Cirque du Soleil с участието на най-добрите хореографи на балет „Дю Солей“.

Сега предстои заслужена почивка на призьорите, като първото състезание за второто полугодие е на 22 септември – Открит международен турнир за купата на Пловдив.

 Медалисти Медалисти 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
...
...
03.07.2014 22:10 22:10

Браво и на Мая и на Теменуга и на децата.

Back to top button