Регион

Иззеха ловна пушка и боеприпаси от харманлиец

Полиция, архивВчера харманлийските криминалисти са извършили претърсване в частен дом в село Върбово, съобщават от полицията.

В къщата, собственост на 39-годишен харманлиец са намерени и иззети незаконно притежавана ловна гладкоцевна пушка, 16 кал. с неустановена до момента марка и 16 боеприпаса.

Мъжът не притежава надлежно разрешение за тях. Познатият на органите на реда харманлиец е задържан до 24 часа.

2 кражби са осъществени през денонощието в Хасково. Първата е от товарен автомобил Мерцедес, паркиран до товарната гара, в който е проникнато с подбран или подправен ключ. По данни на шофьора на автомобила, собственост на софийско ЕООД, неизвестният извършител е откраднал от кабината 1925 лева и лични документи.

Втората кражба е регистрирана след сигнал на служители от ЕВН. Той е съобщил, че след разпломбиране на етажно електрическо табло и прихващане към магистрален междуетажен електрически проводник е елиминирано отчитането на електромера на жилищен апартамент на ул. „Атон“.

Третата регистрирана кражба е в Димитровград. След като е разбит катинара на врата е проникнато в стая на булевард „Димитър Благоев“ и е открадната кафемашина. По случаите са образувани досъдебни производства.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button