Хасково

23-годишен в Неврохирургия след побой заради девойка

ИлюстрацияНа 6 юли в 2 часа в хасковското управление е получен сигнал от ЦСНМП, че при тях е приет 23-годишен младеж от село Стойково със счупен първи шиен прешлен, съобщават от полицията.

Пристигналата на място оперативна група установила, че младежът е пострадал след побой в младежки клуб в село Подкрепа. Пострадалият е приведен в неврохирургичното отделение на хасковската болница с непряка опасност за живота.

След проведени издирвателни действия са установени и задържани заподозрените в извършването на побоя – 28-годишен хасковлия и 17-годишен младеж от село Подкрепа. В хода на работата се изяснило, че побоят между момчетата възникнал заради девойка. Образувано е досъдебно производство по чл. 129, ал. 1 от НК. Работата по изясняване на фактологическата обстановка продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button