Регион

Спипаха контрабандни цигари, окрадоха кафене и джип

Илюстрация3560 къса безакцизни цигари са открити след сигнал на свиленградските полицаи.

Органите на реда са спряли за проверка лек автомобил БМВ, шофиран от 30-годишен мъж от Сливен. Колата е върната за щателна митническа проверка. В таблото й са открити цигарите без бандерол, иззети с протокол. Съставен е акт по ЗАДС.

2 кражби са регистрирани през денонощието. Първата е на мъжка чантичка, открадната от джип Киа, собственост на 45-годишен турски гражданин. Колата е била паркирана на улица „Гоце Делчев“ в Свиленград. В чантата е имало само лични документи. Втората кражба е от кафене на улица „Христо Ботев“ в Любимец. От аперитива откраднати 50 лева и 3 кутии цигари. И двете кражби са осъществени след счупване на прозорците. Образувани са досъдебни производства.

Снощи в 23,12 часа е получен сигнал в РУП-Хасково за увредени витринни стъкла на партерен етаж на сграда намираща се на улица „Добруджа“ в областния град. На място веднага са изпратени автопатрули, които са установили, че с твърд предмет са увредени 3 стъклопакетни стъкла. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button