Хасково

7 се явиха на конкурса за директори, този за школото в Бисер се отменя

Конкурс7 кандидати се явиха днес на писмения изпит за директори на общински училища в Хасковска област.

Такъв бе обявен за пет школа, но този за ОУ „Христо Ботев“ в харманлийското с. Бисер се отменя заради липса на кандидати за директорския пост там, съобщиха за Haskovo.info от РИО-Хасково.

КонкурсВърху теста работиха: Росица Чолакова, Димитър Стоев, Иванка Митева, Атанаска Петкова, Милена Михайлова, Тонка Ченгелова и Гинчо Георгиев. Допуснатата до конкурса Христинка Димитрова пък не се яви.

Конкурсът е за директори на: ОУ „Христо Ботев“ в димитровградското с. Крепост, ОУ „Христо Ботев“ в хасковското с. Войводово и хасковските ОУ „Св. Иван Рилски“ и СОУ „Васил Левски“.

Издържалите теста утре ще се явят на интервю.

Конкурс  Конкурс 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

16 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
1111
1111
08.07.2014 17:00 17:00

дали новата политическа обстановка няма да прецака някой уж „сигурен“ кандидат? ще е интересно да се видят резултатите….

ВЪТРЕШНА
ВЪТРЕШНА
09.07.2014 0:07 0:07

В механото са се събрали се отбор дърти , стари , разплути , миризливи лайна които вместо да работят коментират и одумват непогрешимо другите . Дидито Андреева , Славея Христова , Карадимова, Кехайова , Мария Сапунджиева, сваляха звезди на Милена Михайлова, а после събираха подписи против нея , защото не им се работи по ЕВРОПЕЙСКИ ,нямали да влезе инспектората и да разрови този обор от нечистоплътни краварки.

obraten
obraten
08.07.2014 22:17 22:17

mai,4e mnogo vi teji da ste na rabotnoto si miasto po cial den-toest,po trudov dogovor.svatbata v sheraton li be6e.

Folk
Folk
08.07.2014 21:56 21:56

Стига вече с това пропаднало СОУ Левски. Там от години едни кадри се правят на учители и се крият от системата! Вечни били директорите! А учители дето само там са работили! Това на бащиния прилича. Шиткат си там едни примадони и нищо общо нямат с действителността, с това как се прави прием, как се събират деца, как всички си заработват нормативите и колко се работи в училище. По презумция им се дава и осигурява! Тупат се по гърдите за постижения на ученици от чужд труд и пари! И мед им капе от устата, ама иначе нищо не можеш да ги накараш да свършат! И това ако са учители, то и училището им такова!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

do diana andreeva
do diana andreeva
08.07.2014 21:45 21:45

Андреева, ти вместо да коментираш другите,що не погледнеш себе си бе, душичко златна?Как си караш часовете? Какво се случва в хранилището ти? Кои са ти приятелчетата, които те крият и благодарение на които още си в училище? Тия същите скатаха и издънките на щерката ти, ама някои неща бързо се забравят, нали? Иначе нямаш грешка да обсъждаш и критикуваш колеги, ученици и директори, но първо виж себе си и после се обаждай, защото ако ти страдаш от амнезия, то останалите нямат.

Питане
Питане
08.07.2014 21:33 21:33

Като старата директорка на „Васил Левски“ имаше нарушения, новата да не би да няма? По какъв начин сега точи парите на училището към трети лица, частни и фирми, които са обвързани с нейни лични познати и приятелски кръгове! Как плаща на хора и фирми за поръчки от еднолично взети решения! За нея закон няма ли!

Дядо Йоцо гледа
Дядо Йоцо гледа
08.07.2014 21:28 21:28

Само като ги видиш зам.кмета Нели Станева и представителката на МОН как са се облекли като за плажа можеш да си направиш изводите за това колко им дреме за конк*рса. Явно десенът на точки е паролата за днешния конк*рс. Питане за пропуск „Парола“ – явяващ се сочи дрехата си „От вашите съм“!

aide
aide
08.07.2014 21:12 21:12

Sashoto vaji i za Nasa,Opropasti za 2 meseca parite na „Vasil Levslki“A s kakvo napravi svatbata??I da mane veche taia chervena chanta.Ne izkara li pari za druga??Zloba,nekadarnost i posredstvenost e pokazala do sega!I 3 normalni parvi klasa ne sabra!Izvinete za latinicata!

когя
когя
08.07.2014 21:11 21:11

Кога най-после ще пенсионирате директора на „Ш.Петьофи“- Станка Нанкова.Тази дебела и стара пача опропасти училището и го превърна в циганско.Децата от година на година намаляват,но Луда Стана не я интересува това, защото вече е за пенсия,ама докато я поддържа ДПС е несменяема.Надеждата ми е ,че все пак идват избори…………….

нека
нека
08.07.2014 20:36 20:36

Нека помощник директорите на всички училища да се явят и те на конк*рс! Как така за училите има задължителни умения и изисквания, а за помощник директори няма!!! Как така с това няма да работят, с онова няма да работят, с трето няма да са запознати, за четвърто идея си нямат, пък за дейност, която е регулярна изобщо не знаят защото те все са в отпуски по това време на годината! Нека критериите са еднакви за всички, че колкото по нависоко, толкова по некъдърни стават!

вуду
вуду
08.07.2014 20:28 20:28

Абе хора не разбрахте ли, че това не е конк*рс – това е жалка имитация на конк*рс. Всички знаем кои ще бъдат директори на въпросните училища. После може да се пънат да ги сменят, ама Панайотов е безхарактерен – и да дойде на власт никой няма да пипне! Затова образованието ни е на това положение – защото правят директори от фризьорки и бръснарки! Да не говорим за компетенции нито на тях, нито на останалите дружки на Златева, които тя подреди като помощник-директорки в училищата!

Анонимен
Анонимен
08.07.2014 20:24 20:24

Я вземете да направите конк*рс и за некъдърните помощник директори на тези и други училища. Вижте какви компетентности притежават тези кадри и ги питайте, защо простите учители срещу които плюят трябва да им вършат работата! За техните грешки кой ще пише констативни протоколи! На тях им е разрешено да се справят с работата от втори и трети опит. А на нас – не. Рибата се вмирисва от главата!

gest
gest
08.07.2014 20:17 20:17

Златева, с какъв акъл продължаваш с този фарс. Бързаш да назначиш дружките си, че после да те приберат някъде! Срам нямаш ти и твоите подлоги Петкова и Ченгелова! И кво сега официално ще колят и бесят! Да ви е сладко!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен
Анонимен
08.07.2014 19:50 19:50

мненията на тези които познават ДИЯНА АНДРЕЕВА даскалка в ПГМЕТ – Механото в Хасково че това е една доказана интригантка ,клюкарка , завистница жена с непочтен морал , въобще човек с мръсно излъчване и кална душа.
Жалко е тази особа да учи децата ни.

ДИАНА АНДРЕЕВА УЧИТЕЛКА В
ДИАНА АНДРЕЕВА УЧИТЕЛКА В
08.07.2014 19:20 19:20

Милена Михайлова е некадърна ,тъпа и проста!

въпрос с неповишена трудност
въпрос с неповишена трудност
09.07.2014 1:43 1:43

А кога ще се проведе конк*рс за юрисконсулт на Регионалния инспекторат по образованието

Back to top button