Спорт

Монтираха елтаблото на стадиона, „Хасково“ уреди контрола с „Пирин“

СтадионДнес монтираха електронното табло на футболния стадион в Хасково.

Придобивката струва 4500 лв. без ДДС и е купена от Словакия. Таблото ще показва резултата от мачовете на Ямача и е сложено над южния вход.

Ремонтните работи на стадиона продължават с пълна сила. Днес бе асфалтиран подходът откъм северния вход под кулата.

Междувременно от ръководството на клуба уговориха контрола с „Пирин“ (Гоце Делчев), която ще се играе на 10 юли и ще замести пропадналата с „Локомотив“ (Пловдив), която трябваше да се проведе на 9-ти.

Стадион   Стадион
 Стадион  Стадион

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
mnogo fenove na haskovo!!!!!
mnogo fenove na haskovo!!!!!
08.07.2014 21:19 21:19

rabotete barzo,kakto i trevnoto pokritie trjabva da se slogi,4e njama vreme do 19 uli?!!!!neka vsi4ki fenove i vaobshte haskovlii napalnim nashijat nov stadion d.kanev i podkrepjame otbora na grada ni sagragdani!!!!!vsi4ki na stadiona na 19uli!!!!!napred haskovo v a-grupa sled 22godini!!!!!

vse pove4e fenove na haskovo!!
vse pove4e fenove na haskovo!!
09.07.2014 12:38 12:38

v nai-skoro vreme shte ima i osvetlenie na stadiona,kakto i shte se slogat oshte sedalki!!!taka,4e radvaite se haskovlii,grada ni shte ima edin ot nai-hubavite stadioni v balgarija!!!neka podkrepjame mom4etata i otbora,neka da sme mnogo i palnime nashijat nov -bigu stadion d.kanev!!!samo haskovoooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!

Иван
Иван
09.07.2014 22:55 22:55

Имате страхотен кмет, който работи здраво за ремонта на стадиона.
Радвайте се, че го има, защото са малко хората като него и г-жа Магдалена Петрова, която е взела присърце да помогне на спорта в Хасково и го прави с всички сили!
Успех на Хасково в А група!

taina maina
taina maina
11.07.2014 16:55 16:55

napravete stadioni na yunushite za da trenirat na dobro mqsto zashtoto sam im gledal machowete momchetata sa dobri no kato nqma stadioni tova onova i otpadat ot forma do sega ako imaha kato na botev bazata shtqha da sa oshte po dobri povecheto nqmashe da sa sig v haskovo shtqha da sa v golemi otbori !!!!!!!!

vse pove4e haskovski fenove!!!
vse pove4e haskovski fenove!!!
12.07.2014 12:54 12:54

ami tezi stadioni ,,taina maina,,se pravjat s mnogo pari,a haskovo ne e botev ili njakoi drug otbor ot goljam grad,kadeto se nalivat pari?!!!njamame takiva ogromni budgeti,no imame talanti ot shkolata-vigda se ,4eotbora e sastaven ot nashi mom4eta ot haskovo i vigdate kak igrajat?!!!ima vreme za vsi4ko,shte se namerjat i drugi sponsori zavbadeshte,samo otbora da se zafargi v a-grupa,a i da ne se razpadne i razprodade,zashtoto otbora ni ima mnogo potencial-talantlivi mladi nashi haskovski mom4eta!!!!!samo haskovooooooooooo!!!!!!!!!!

Back to top button